Kamo na maškare ovog vikenda? Imamo 7 odličnih prijedloga

Peto godišnje doba na otoku Krku je bučno odjeknulo, a još jedan vikend pred nama nosi i nove fešte diljem otoka. Kamo, dakle, za vikend? Donosimo pregled događanja:

MALINSKA, šator u Bogovićima (kod škole)

PETAK, 03.02.u 19h, predstava “OČI UOČI ZGOSPOD’NON”

U grijanom šatoru koji svoja vrata otvara od 17.30 sati na rasporedu je predstava koja govori o uzvišenom trenutku smrti, kada glavni lik, svima dobro poznati Ričard, dolazi kod sv. Petra na suočavanje sa Bogom raspravljajući o svojim životnim grijesima. Omiljeni zadarski glumac i performer Enio Meštrović autor je predstave u kojoj ujedno i igra lik svog već sada kultnog alter ega – Ričarda, a uz njega u predstavi nastupaju i glume Gordana Hleb, Dragan Veselić i Davor Olić. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u šator, a cijena ulaznice je 8 eura.
Odmah nakon predstave slijedi maškarana zabava uz Goodstuff trio.

NEDJELJA 05. 02. će se u grijanome šatoru održati dječja reduta uz animatore i Trio Insula. Šator se otvara od 15 sati, a ulaz je slobodan.

PUNAT, Narodni dom
SUBOTA, 04.02. u Narodni dom u Puntu stiže Mauro Staraj & La Banda, uz podršku benda Cukar & Kafe. Ulaz je slobodan, a fešta počinje od 21 sat.

NEDJELJA, 05.02. u Narodnom domu sprema se fešta za maškarice predškolske dobi, i to od 16 sati.

OMIŠALJ, Društveni dom 
SUBOTA, 04.02. u Društvenom domu u Omišlju od 16 sati starta Dječja reduta.
“Najbolja zabava za naše najmlađe ove subote, 4.2., je u Društvenom domu Omišalj! Slatkiši, glazba i zabavne maškarane igrice – vidimo se od 16 sati na Dječjoj reduti u Omišlju”, poručuju organizatori.

KORNIĆ, Mjesni dom
NEDJELJA, 05.02. rezervirana je za još jednu maškaranu feštu u Korniću, i ovoga puta namijenjenu za male maškare.
“U nedjelju 5. veljače pozivamo sve mališane na još jedne dječje maškare u mjesnom domu u Korniću. Uz dobru zabavu slijedi i bogata tombola. Ulaz je besplatan”, kažu organizatori. Fešta počinje od 17 sati.

JURANDVOR, Narodni dom
SUBOTA, 4.02. od 19 sati u Narodnom domu počinje fešta uz Goodstuff trio. Vele maškare čeka i turnir u briškuli i trešeti, domaća hrana i brojne nagrade u organizaciji KD Šoto.

error: Content is protected !!