Krčki most kroz oči djeteta: Malena Lena svugdje nosi svoje kistove, a tijekom odmora naslikala je i jednu posebnu sliku

Ne oduševljava Lena samo svoju obitelj nego je sakupila i pravu malu vojsku fanova na društvenim mrežama. Naime, u FB grupi Razvojne igre za djecu njen je rad “zaradio” više od 2 tisuće lajkova!

Malenoj Leni 10 je godina i njeguje jednu posebnu strast – strast za slikanjem. Gdje god ide, sobom nosi kistove, boje i platna, a iznimka nije bio ni odmr na otoku Krku gdje je pronašla i sjajan motiv za svoju novu sliku. Krčki most uvijek je fotogeničan, ali možda je najfotogeničniji kada ga promatraju dječje oči a slika se srcem, baš kao što je to Lena učinila upravo ovih dana.

“Jako voli crtati pa je tako i na odmoru morala ponijeti kistove, tempere i platna, kako bi ljepote otoka Krka mogla prenijeti na platno. Oduvijek voli crtati, ja sam totalni antitalent ali nju kad vidim da uživa ostvarim joj sve želje, što god joj je potrebno za crtanje”, kaže Lenina mama Nikolina Orlić. Ne oduševljava Lena samo svoju obitelj, nego je sakupila i pravu malu vojsku fanova na društvenim mrežama. Naime, u FB grupi Razvojne igre za djecu njen je rad “zaradio” više od 2 tisuće lajkova!

Leni želimo da nam se uvijek vraća na Krk i nastavi njegovati svoju ljubav za slikanjem, a tko zna – možda jednog dana upravu na Krku postavi i svoju prvu izložbu s najdražim bodulskim motivima. Sretno!

error: Content is protected !!