Krčki karatisti u ljetnom kampu karate saveza PGŽ u Fužinama

Od sljedećeg tjedna priprema se nastavlja na klupskim treninzima, a prvo natjecanje na rasporedu je već 02.09.

Ovih dana krčki karatisti prisustvuju ljetnom kampu karate saveza Primorsko – goranske županije u Fužinama gdje se pripremaju za novu natjecateljsku sezonu.

Od utorka 8. kolovoza do nedjelje 13. kolovoza krčki karatisti su vođeni od strane vrhunskih trenera županije, među kojima je i trener KK Krk Croatia Viktor Čubrić, koji kao trener U12 i U14 nacionalne reprezentacije ima zadatak uz još dvoje kolega voditi najmlađe natjecatelje.

Na zahtjevnim treninzima natjecatelji rade na poboljšanju kondicijske spreme, motoričkih sposobnosti važnih za karate sport te tehničkim i taktičkim elementima karate borbe. Osim treninga dani su ispunjeni raznim aktivnostima poput šetnji oko jezera, filmskih večeri, timskih igara, vožnji brodom po jezeru i još mnogih drugih aktivnosti.

Veličinu ovog kampa pokazuje brojka od preko 100 natjecatelja te službeno otvorenje kampa održano 11. kolovoza koje su posjetili i dali riječ motivacije predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek, glavni tajnik Riječkog Sportskog Saveza Slaviša Bradarić, glavna tajnica Zajednice sportova Primorsko-goranske županije Katja Luketić te u ime Općine Fužine predstavnica Tea Štimac.

Kroz ovu suradnju naši natjecatelji će svakako dobiti kvalitetnu pripremu za predstojeću natjecateljsku sezonu u koju je plan ući sa najvišim nivoom konkurentnosti, ističu iz krčkog kluba.

Od sljedećeg tjedna priprema se nastavlja na klupskim treninzima, a prvo natjecanje na rasporedu je već 02.09., kada će se održati Međimurje Open koje je ujedno i kontrolni turnir Hrvatske reprezentacije za kadetske, juniorske i mlađe seniorske uzraste.

Svim natjecateljima želimo čim više uspjeha u predstojećoj sezoni.

 

error: Content is protected !!