Krčki karatisti ponovo u žetvi medalja

Karatisti Karate kluba Krk osvojili su čak pet zlatnih medalja, tri srebrne i dvije brončane medalje

Krčki karatisti proteklog su vikenda ponovo bili u žetvi medalja.

“Donedavno je bio cilj, a danas je potpuna realizacija, vikend u Prelogu sa rezultatima koji su nositelji kvalitete.

Nakon dugog puta do Preloga 17 natjecatelja je u subotu ušlo u dvoranu osnovne škole Prelog i pristupilo borilištima kako bi osvojili prvenstvo Hrvatske. Vrlo brzo u prvim kategorijama Lana Crnčić uspijeva izboriti finale te nakon finalne borbe izlazi kao pobjednica i drugu godinu za redom nosi krunu prvakinje Hrvatske. Titulu dvostrukih Hrvatskih prvaka dostižu Doria Maraž sa svojim lavovskim borbama te Emin Huskić koji je taktički nadvladao svakog protivnika, dok je Lucija Bagara svojim dominantnim radom briljirala već treću godinu za redom i po treći put postaje prvakinja Hrvatske. Osim naših prvaka koji su zadržali prošlogodišnje titule na najviše postolje kao prvakom države po prvi put se popeo i David Rimbaldo”, kažu iz kluba.

U finalnoj borbi našli su se Adrian Badurina i Lorenzo Aaron Zaldana koji kroz sjajne borbe nažalost nisu uspijeli savladati posljednju prepreku, ali dobivaju titulu viceprvaka Hrvatske.

Angela Begović i David Bažinski, iako zaustavljeni u jednoj borbi, kroz repasaž uspjevaju izboriti i pozicionirati se na treće mjesto.

U nedjelju je nastupio Luca Mrakovčić Wernoth koji u vrlo jakoj konkurenciji veoma samouvjereno svojim atraktivnim radom uspijeva doći do finala kategorije. U neizvjesnoj borbi do samog kraja rezultat od 3 – 2 nažalost donosi pobjedu Lucinom protivniku. Time Luca postaje viceprvakom Hrvatske.

Rezultati:
1. mjesto Lucija Bagara (djvojčice 9god 2014, +37)
1. mjesto Doria Maraž (djvojčice 9god 2014, -31)
1. mjesto Lana Crnčić (djvojčice 8god 2015, -27)
1. mjesto David Rimbaldo (dječaci 9god 2014, -38)
1. mjesto Emin Huskić (dječaci 11god 2012, -51)

2. mjesto Lorenzo Aaron Zaldana (dječaci 9god 2014, -26)
2. mjesto Adrian Badurina (dječaci 10god 2013, +44)
2. mjesto Luca Mrakovčić Wernoth (dječaci 12god 2011, -50)

3. mjesto Angela Begović (djvojčice 8god 2015, -30)
3. mjesto David Bažinski (dječaci 9god 2014, -32)

Uz naše osvajače nastupili su i: Marija Babić, Haris Ibrahimović, Vanessa Kukrika, Eldin Huskić, Mara Pajčin, Matej Mrakovčić, Karmen Šajatović, Luka Šimanić te Leon Burnić.

“Ovim rezultatima naših natjecatelja karate klub Krk Croatia pozicionirao se na 5. mjesto u ukupnom poretku kilubova. Imati 5. mjesto u cijeloj Hrvatskoj od 75 klubova, poredak je koji opet potvrđuje snagu, kvalitetu i brojnost karate kluba. Otok Krk može biti ponosan”, kažu iz kluba.

 

error: Content is protected !!