“Koncerti, kultura i sport”: Doznajemo kada se otvara i što sve nudi novi noćni klub iznad Malinske

“Ujedno, želim vam skrenuti pozornost, ono što želimo je daleko iznad nekadašnjeg Crossroada kojeg spominjete, jer gledano iz današnje perspektive, nakon tolikih godina napretka tehnologije, ozvučenja i svjetlosnih efekata smatramo da ovaj otok zaslužuje objekt koji će biti opremljen i uređen po uzoru na druge svjetske klubove a opet ugodan i pogodan za dnevna i noćna događanja”.

Još u travnju tinjala je nada da će otok Krk ove sezone dobiti novu, modernu diskoteku kakva nedostaje u ponudi otoka još od zatvaranja Crossroada, na čijem mjestu se danas nalaze Plodine. No kako doznajemo, pandemija korona virusa vlasnicima je poremetila planove.

U impozantnom prostoru s fantastičnim pogledom na Kvarner, preko puta benzinske stanice nedaleko skretanja za Malinsku, ovog proljeća dovršavale su se posljednje pripreme pred otvorenje, no veliko finale je izostalo. Zbog ograničenja broja okupljenih uslijed opasnosti od zaraze, otvorenje diskoteke odgođeno je za sljedeću godinu.

“Kao što već znate, već niz godina ulažemo svoje napore u ovaj projekt da u konačnici saživi, ali ne kako ga vi nazivate isključivo diskotekom koja privlači mlađu populaciju. Od same ideje ovog projekta cilj nam je bio da on služi u mnoge svrhe kulturnog, zabavnog pa čak i sportskog karaktera. Naime, zbog svoje atraktivne lokacije ovaj objekt planiramo koristiti za potrebe prvenstveno zabavnog karaktera što će predstavljati jedan vid noćnog kluba u kojem planiramo ugošćivanje poznatih svjetskih imena različitih žanrova, organiziranje koncerata estradnih zvijezda koje okupljaju sve generacije pa do organizacije različitih evenata za potrebe promocije otoka Krka ali i cijelog kvarnerskog područja”, pojašnjava nam Alma Kavazović.

“Istina je da smo zbog Covida 19 odgodili cjelokupna zbivanja što je logični slijed događaja, jer unatoč želji da svojim idejama doprinesemo sadržajima i ponudi ovog područja, iznad svega nam je važnije zdravlje. Ova situacija omogućit će nam da iduću sezonu spremno dočekamo, ugovorimo unaprijed sva događanja a možda i zainteresiramo lokalnu zajednicu da se uključi u moguća zbivanja”, kaže naša sugovornica.

“Ujedno, želim vam skrenuti pozornost, ono što želimo je daleko iznad nekadašnjeg Crossroada kojeg spominjete, jer gledano iz današnje perspektive, nakon tolikih godina napretka tehnologije, ozvučenja i svjetlosnih efekata smatramo da ovaj otok zaslužuje objekt koji će biti opremljen i uređen po uzoru na druge svjetske klubove a opet ugodan i pogodan za dnevna i noćna događanja”, zaključuje Kavazović.

 

error: Content is protected !!