Klimno odličnom atmosferom ugostilo 3. kolo Zimske lige u trčanju – Igor Malešević

Već tradicionalno, i ovoga puta USR Kivna poziva na “doček u podne” na Rivi u Klimnu gdje će uz glazbu, hranu i piće imati najhrabriji plivači imati prilike zaplivati u novu godinu

Lijepo vrijeme, rekordan broj sudionika i odlična atmosfera obilježili su 3. kolo Zimske lige u trčanju – Igor Malešević, utrku koja se ovoga vikenda održala u Klimnu na otoku Krku. U utrci je sudjelovalo 173 trkačica i trkača, što je za 2 više od prethodnog rekorda, a ukupno je ovaj događaj privukao više od 500 ljudi iz čitave županije.

U organizaciji riječkog Triatlon klub Rival, od Klimna prema Šilu i natrag, u sveukupnoj duljini od oko 7 kilometara, uz more su trčali i profesionalci i rekreativci, i mališani i veterani, a nagrade za najbrže trkačice osvojile su Marina Juranić (29:17), Inga Jurić (31:37) i Maja Vukelić (32:55), odnosno za najbolje trkače Luka Nedeljković (25:32), Pavle Kruljac (25:44) i Alen Matovina (26:12). USR Kivna nagradila je i najmlađe trkače, blizance Smojver, kao i najstarijeg trkača, gospodina Jahna.

Budući da je USR Kivna poznata i cjelogodišnjem, odnosno zimskom plivanju, i ovo je bila prilika koja se ne propušta za 20-ak hrabrih plivača, za koje su organizatori pripremili i posebne nagrade – autohtonu krčku žlahtinu i maslinovo ulje.

Već tradicionalno, i ovoga puta USR Kivna poziva na “doček u podne” na Rivi u Klimnu gdje će uz glazbu, hranu i piće imati najhrabriji plivači imati prilike zaplivati u novu godinu.

Foto: Luka Tabako

error: Content is protected !!