Kišni razdraganci stižu u Dobrinj – a nakon njih i radionice, predstave, koncerti…

Za dječji album imena “Kišni Razdraganci” kritika je izjavila da bi ga “trebalo bi ih uvrstiti u nacionalni kurikul i u školsku lektiru”

Nakon što su osvojili srca najmlađih, ali i njihovih roditelja, baka i djedova, diljem lijepe naše, vesela družina Kišnih Razdraganaca stiže i u Dobrinj.

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle pripremili su tulum koji mališani neće zaboraviti, te će uz njih nastupiti i cijeli bend.

Za dječji album imena “Kišni Razdraganci” kritika je izjavila da bi ga “trebalo bi ih uvrstiti u nacionalni kurikul i u školsku lektiru” (Večernji List, Hrvoje Horvat). Glazbu Ivanke i Mrleta nadopunjuje i vizualno ostvarenje glazbenih ideja – istoimenu slikovnicu koja je nastajala u istoj priči o “Kišnim Razdragancima”, autorice Lane Letović Perčin. Osim odličnog štiva za djecu na 32 stranice, uz slikovnicu dolazi i CD na kojem se nalazi 10 pjesama, te 12 razdraganih naljepnica s likovima iz slikovnice.

Koncert je na rasporedu 24. kolovoza od 20 sati na Placi u Dobrinju, a u slučaju loših vremenskih uvjeta koncert će se održati u Domu, također u Dobrinju.

Loše vrijeme ipak je odgodilo večerašnji koncert Matea Žmaka i Antonia Krištofića, a sutra, u utorak 24. kolovoza u Klimnu sa početkom u 17 sati na rasporedu je lutkarska radionica, a u 20:30 sati i kazališna predstava “Šareni Gustav”. Isti program na rasporedu je dan kasnije, 25. kolovoza od 17 sati i u Šilu. U petak 27. kolovoza u 20.30 u Šilu će koncert održati grupa Nadzorni odbor.

error: Content is protected !!