Kino Krk: Air, Šesti autobus i Super Mario Braća Film

Oskarovska ekipa filma Air, predvođena Benom Affleckom i Mattom Damonom, donosi film o jednom od najutjecajnijih sportskih brendova svih vremena. Priča o legendarnoj tenisici koja je oduševila Jordana i “spasila” Nike

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u četvrtak, 06. travnja 2023. godine, s početkom u 20.00 sati, dramom Air, redatelja Bena Afflecka, za kojim u petak, 07. travnja, u 20.00 sati, slijedi hrvatska ratna drama Šesti autobus Eduarda Galića, a u subotu, 08. travnja, u 10.00 sati, sinkronizirana animirana obiteljska avantura Super Mario Braća Film (The Super Mario Bros. Movie) Aarona Horvatha i Michaela Jelenica.

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno ne rasprodaju.

Oskarovska ekipa filma Air, predvođena Benom Affleckom i Mattom Damonom, donosi film o jednom od najutjecajnijih sportskih brendova svih vremena. Priča o legendarnoj tenisici koja je oduševila Jordana i “spasila” Nike!

Film nas vraća u razdoblje osamdesetih godina prošlog stoljeća. Matt Damon tumači lik Sonnyja Vaccara, zaslužnog za potpisivanje unosnog ugovora s tada mladom košarkaškom zvijezdom Michaelom Jordanom. Ben Affleck je u ulozi suosnivača Nikea, legendarnog Phila Knighta, Jason Bateman je u ulozi Roba Strassera – njegovog direktora marketinga, dok je Viola Davis u ulozi beskompromisne majke koja zna vrijednost neizmjernog talenta svog sina i košarkaškog fenomena koji će postati najveća sportska legenda svih vremena.

U filmu pratimo Vaccarovo nastojanje da stekne povjerenje Jordanove obitelji, trenera i najbližih suradnika s namjerom da uvjeri mladu NBA zvijezdu u usponu da potpiše partnerski ugovor. Ugovor koji je Nikeu osigurao poziciju najvećeg brenda sportske odjeće i obuće.

U ratnoj drami Šesti autobus, mlada Amerikanka pokušava pronaći čovjeka iz svoje prošlosti, koji nikad neće biti pronađen, i to tijekom najvećeg sukoba na europskom tlu od Drugog svjetskog rata – bitke za Vukovar. Riječ je o potrazi za identitetom i istinom na mjestu gdje je istina selektivna, neuhvatljiva i čak se boji. Ispod te potrage ključa potreba za vjerom, vezom i otkupljenjem.

Nintendo i Ilumination predstavljaju novi animirani film inspiriran svijetom Super Marija.

Reditelji filma su Aaron Horvath i Michael Jelenic, koji su zajedno radili na filmovima Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies, a scenarista je Matthew Fogel (Lego film 2, Malci 2 – Gruov početak). Glasove likovima u originalnoj verziji filma pozajmili su Chris Pratt (Mario), Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson, Sebastian Maniscalco.

error: Content is protected !!