Kaotično jutro na krčkim cestama: Lančani sudar na Dunatu, prometna kod Malinske, kolone prema mostu…

Dvije prometne nesreće izazvale su dodatne probleme u prometu na krčkim cestama, a kolone se i dalje stvaraju i na prilazu Krčkom mostu u oba smjera

Nakon gužvovitog vikenda na krčkim prometnicama, ponedjeljak nažalost nije donio željeno olakšanje. Dvije prometne nesreće koje su se prije podneva dogodile na području otoka Krka izazvale su nove kolone, zastoje i čekanja.

U jutarnjim satima došlo je do prometne nesreće kod rasadnika u blizini Malinske, zbog čega su se kolone formirale u oba smjera, od Barušića do Omišlja, odnosno Krčkog mosta.

Nešto prije 12 sati na području Dunata dogodio se i lančani sudar, što je uzrokovalo nove gužve i probleme u prometu u oba smjera.

“Veća je gustoća prometa između čvora HRELJIN i čvora ŠMRIKA u oba smjera. Preporuka je izlaz na čvoru Hreljin i čvoru Križišće vozačima koji voze u smjeru Crikvenica/Novi Vinodolski; kolona između čvora KRIŽIŠĆE i čvora ŠMRIKA u smjeru mosta Krk oko 1 km; kolona vozila na državnoj cesti D102 – dionici most Krk između 1+000 km i 4+810 km u oba smjera duga je oko 4 km”, izvijestio je HAK.

Foto: Čitatelj
error: Content is protected !!