Kako pripremiti objavu za medije? Nova radionica udruge Žene za otok nudi odgovor

Kako pripremiti objavu za medije, kako komunicirati s medijima i kako se izboriti za objavu – odgovore na ta i druga pitanja dobit će sudionici nove radionice u organizaciji udruge Žene za otok

Udruga Žene za otok ne staje s edukacijom i osnaživanjem žena na otoku Krku. Nakon iznimno uspješne radionice „One nastupaju s uspješnom komunikologinjom i stručnjakinjom za odnose s javnošću, Erminom Duraj, već dolazi i sljedeća gošća. Riječ je o Martini Frka Milotić, novinarki i autorici koja će održati radionicu pod nazivom “Kako uspješno surađivati s medijima”. Ono što govori o kvaliteti ovih edukacija je činjenica da su na posljednjoj radionici sudjelovale i žene koje su došle čak iz Rijeke i Gorskog kotara.

Martina Frka Milotić novinarka je, autorica i blogerica s otoka Krka, s 18 godina staža u novinarstvu. U dosadašnjoj karijeri radila je kao urednik i novinar u nekim od najčitanijih domaćih tiskanih medija poput Novog lista, kao i u informativnom programu nacionalne radijske mreže Soundset, na županijskoj televiziji Kanal Ri te najčitanijem domaćem news portalu Index.hr.

2020. godine izašla je njena prva knjiga, “Mala Kme osvaja svijet”, u kojoj bez cenzure govori o majčinstvu iz duhovite perspektive moderne zaposlene majke 21. stoljeća. 2021. godine predstavljen je i njen novi roman “Pripovjedačica”, koji se bazira se na već gotovo zaboravljenim krčkim i kvarnerskim mitovima i staroslavenskoj mitologiji. Uz navedeno, Frka Milotić vodi i dva uspješna bloga, Mala Kme osvaja svijet s preko 14 tisuća čitatelja, te Book&Blanket na kojemu kao recenzent uspješno surađuje sa svim većim domaćim nakladničkim kućama.
Osim bogate spisateljske karijere, ova svestrana žena osnivačica je, urednica i novinarka krčkog news portala Bodulija.net.

Zato je udruga “Žene za otok”, koja organizira radionicu, odlučila da ne postoji bolja osoba koju mogu upitati:
Kako funkcioniraju mediji?
Kako pripremiti objavu za medije?
Kako modificirati objavu za medije prema vrsti medija (radio, tv, tisak, web)?
Kako komunicirati s medijima?
Kako se izboriti za (besplatnu!) objavu?

Na ta i mnoga druga pitanja odgovorit će Martina Frka Milotić 07.04.2022. s početkom u 17:00 sati u kinu Krk. Prijave za sudjelovanje primaju se na zenezaotok@gmail.com

error: Content is protected !!