Jasmin maziva u novi poslovni iskorak zakoračila kao franšizni distributer njemačke firme Tunap

Nakon uspješne priče s Elfom i Totalom, Jasmin maziva veže svoje poslovanje s još jednim brandom priznatim u svijetu

Jasmin maziva je firma s 30-godišnjim iskustvom koja je svoj poslovni uspjeh gradila kao distributer svjetski poznatih brandova Elf i Total. U svom poslovanju ideja vodilja je uvijek bila ponuditi tržištu vrhunske proizvode prepoznate po kvaliteti, bez kompromisa.

Nakon uspješne priče s Elfom i Totalom, Jasmin maziva su u novi poslovni iskorak zakoračila kao franšizni distributer njemačke firme Tunap. Na tragu dugogodišnje tradicije i ponude isključivo vrhuskih brandova Tunap je logičan izbor u daljnjem razvoju. Čitava gama Tunap proizvoda za održavanje vozila fokusirana je na prevenciju, a onda i rješavanje problema.

Čišćenje umjesto zamjene, moto je Tunapa

Razvojno istraživački centar Tunapa blisko surađuje s proizvođačima vozila među ostalim Audi, Mercedes, BMW, Toyota, Citroen, Peugeot i dr. Zbog toga se može pohvaliti odobrenjem i preporukom korištenja istih i u garantnom roku što Tunap razlikuje od ostalih proizvodača dostupnih na tržištu.

Tunap proizvodi služe za profesionalno čišćenje umjesto zamjene i to ventila i usisnih kanala, injektora, komore za izgaranje, EGR sustava, filtera ispušnih čestica (DPF/PPF) i AdBlue sustava. Sve to u najkraćem potrebnom vremenu jer za čišćenje nije potrebna demontaža. Tunap proizvodi jamče smanjenje potrošnje goriva i produženje vijeka vozila te prevenciju problema koji se javljaju zbog naslaga nečistoća.

Mjerljivost učinkovitosti Tunap proizvoda još je jedna od prednosti kao i certifikati renomiranih nezavisnih instituta TÜV, ECARF, DAAB…

Za kratko predstavljanje izdvojit ćemo tri Tunap proizvoda.
Aditiv za zaštitu injektora Tunap 974 (benzin) i Tunap 984 (diesel). Koristi se za stvaranje zaštitnog filma na injektorima koji dugotrajno štiti od naslaga nečistoća. Upotreba je vrlo jednostavna. Potrebno je samo dodati aditiv u puni spremnik goriva Preporučuje se korištenje na svakih 10.000 kilometara

Aditiv za čišćenje injektora 979 (benzin) i 989 (diesel). Koristi se kao dodatak gorivu, na čim manji nivo goriva u rezervoaru kako bi kroz jaču koncentraciju aditiva čišćenje bilo što intenzivnije. Preporučuje za korištenje svakih 50.000 kilometara.

aditiv za gorivo

Aditivi za gorivo

Slijedeći Tunapov proizvod koji svakako treba izdvojiti je Tunap 988, aktivni dodatak za Adblue. Aditiv 988 koristi se za sprječavanje kristalizacije i otapanje već nastalih kristala na ad blue injektorima čime osigurava ispravan rad vozila koja koriste ad blue.

adblue cijena

Aktivni dodatak za Adblue  – 220 kuna

Poslovno-distributivni centar Jasmin maziva nalazi se na Kukuljanovu. Više informacija o Jasmin mazivima i Tunapu možete dobiti na njihovim web stranicama  jasmin-maziva.hr i tunap.hr.

error: Content is protected !!