Izmamit će vam osmijeh na lice: “Zdrava hrana” nova je pjesma mališana iz Kreativnog Krka

“Nadamo se da će ova pjesma izmamiti osmijeh na lice svima, kao što je to učinila ovom, pomalo neuobičajenom, spoju kreativnih ljudi”, kaže ekipa iza ove vesele pjesmice

„Zdrava hrana“ naziv je nove pjesme proizašle iz kreativne mašinerije udruge Kreativni Krk.

Priča o pjesmici „Zdrava hrana“ počinje s učiteljicom produženog boravka u Područnoj školi Kukuljanovo – Leonardom Ban i Osnovnom školom Bakar koja je nositelj Erasmus+ projekta „Spretni i sretni“. Cilj projekta je upoznavanje djece i roditelja sa zdravom prehranom i životnim navikama te poticanje na bavljenje svakodnevnim tjelesnim aktivnostima. Leonarda, kao sudionica projekta, predlaže ideju stvaranja pjesmice o zdravoj hrani predsjedniku udruge Kreativni Krk i dugogodišnjem prijatelju Luki Adžić-Kapitanoviću, i rađa se jedno lijepo partnerstvo.

Stvaranje i snimanje pjesmice o zdravoj hrani savršeno se uklopilo u program glazbenih radionica za predškolsku djecu „Kreativni Kutak“ (novi projekt udruge Kreativni Krk), i početkom ožujka kreativni se tim bacio na posao.

Pjesmu su otpjevali Leonarda Ban, Luka Adžić-Kapitanović i mališani-polaznici „Kreativnog Kutka“ pod stručnim vodstvom Lucije Kosić Palić.

Tekst, glazbu i aranžman pjesme potpisuje Luka Adžić-Kapitanović, za snimanje i montiranje zaslužan je Kristijan Vasilić iz Studija Mamut, a popratne ilustracije za pjesmu nacrtala je Tamara Travaš.

“Nadamo se da će ova pjesma izmamiti osmijeh na lice svima, kao što je to učinila ovom, pomalo neuobičajenom, spoju kreativnih ljudi”, kaže ekipa iza ove vesele pjesmice.

error: Content is protected !!