Impresivan line up ovoga ljeta u Puntu: Sezonu otvaraju The Frajle, stižu i Amira Medunjanin, Balašević tribute band, Darko Rundek, Pipsi, Jonathan, Majke…

“Medane summer events jedinstveni je projekt kulturno-zabavnog i edukativnog sadržaja na otoku Krku, koji objedinjuje atraktivnu lokaciju i niz kvalitetnih umjetničkih izvedbi. Sadržaj je namijenjen vrlo širokoj publici, od 0 do 99, i spoj je tradicionalnog i suvremenog”

Koncerti i predstave, kultura i zabava, odrasli i djeca – za svaku dob i svačiji ukus, »Medane Summer Events« ovoga ljeta u Punat dovode duh pravog ljeta za kojim, nakon zime u znaku zatvaranja i izolacija, svi čeznemo.

Na atraktivnoj lokaciji Medane, na više od 12 tisuća četvornih metara uz samo more i uz ugostiteljsku podršku Beach bara Medane koji vodi Zlatko Dokić, sprema se uistinu bogat, svestran i kvalitetan program čiji besprijekoran line up potpisuje Laura Gržančić. Ambiciozan program obuhvaća ponešto za svakoga, pa se tako mislilo i na najmlađe, ali i za one željne kvalitetnih predstava ili pak svirki uživo.

“Medane summer events jedinstveni je projekt kulturno-zabavnog i edukativnog sadržaja na otoku Krku, koji objedinjuje atraktivnu lokaciju i niz kvalitetnih umjetničkih izvedbi. Sadržaj je namijenjen vrlo širokoj publici, od 0 do 99, i spoj je tradicionalnog i suvremenog. Tako će se otvoreni, odnosno besplatni program odvijati u prvom dijelu pored bazena pod kupolom. To se odnosi prvenstveno na dječji program ponedjeljkom – pričaonice, dječje predstave, edukativne i sportske igraonice. Velika scena rezervirana je za glavni glazbeno-scenski program koji realiziramo s LAA – Los Angeles Agency i raznim drugim partnerima u zemlji, a sve pod pokroviteljstvom turističke zajednice u vidu javno-privatnog partnerstva”, najavljuje Laura Gržančić.

Glavni dio programa koji će već s početkom lipnja Punat učiniti glazbenom mekom otoka Krka čine redom The Frajle, Real tribute bands Abba i Queen, Amira Medunjanin i Ante Gelo, Barcelona Balkan Gipsy Orchestra i Sergej Ćetković. Naći će se tu mjesta i za tribute band Đorđa Balaševića, Nenormalni Balašević koji je na rasporedu 30. srpnja, dok u rock dijelu programa u suradnji s LAA stižu Darko Rundek, Pips Chips & Videoclips, Jonathan, Majke, Brkovi, Mort…

“Spremamo i još poneko iznenađenje, kao i festivale u vlastitoj organizaciji te kvalitetne kazališne predstave. Na našu pozornicu tako će se popeti poznati Branko Đurić – Đuro sa svojom Đurologijom i Dragan Marinković Maca s predstavom “Kakva ti je žena takav ti je život. Ponedjeljkom u sklopu dječjeg programa na programu je Kazalište Mala scena s Pričom o kotaču, namijenjenoj uzrastu od 0 do 5 godina, zatim Dječja scena teatra Exit i Renea Medvešeka – I drvo je bilo sretno, kao i pričaonica Zdenka Bašića, višestruko nagrađivanog autora dječjeg SF-a”, najavljuje Gržančić. Bit će tu i sportskih radionica u suradnji sa streličarima iz kluba Maura kal i krčkim mažoretkinjama, kao i žonglerskih radionica i gostovanja teta pričalica.

Prvi u nizu koncerata na rasporedu je već u subotu 5. lipnja u 21.30 sati, kada na stage stižu The Frajle.  Tri dame… jedan show! Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča ili The Frajle  uspijevaju ono što mnogima nikako nije polazilo za rukom – da tokom koncerata podjednako drže publiku napetom izvodeći numere koje stilski obuhvaćaju i čardaš, pop rock, ali i šansonjerske melodije.

Ulaznice su već u prodaji putem sustava Eventim, OVDJE i na svim njihovim prodajnim mjestima, a bit će ih moguće kupiti i na ulazu. Broj karata je ograničen, stoga svim ljubiteljima dobre svirke organizatori savjetuju – “uhvatite” svoju ulaznicu na vrijeme!

error: Content is protected !!