Grad Krk objavio natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

Pravo prijave na Natječaj za dodjelu stipendija imaju redoviti učenici drugog, trećeg ili četvrtog razreda srednjih škola u Republici Hrvatskoj i redoviti studenti koji ispunjavaju određene uvjete

Grad Krk objavio je Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2022./2023. Natječaj se raspisuje za dodjelu stipendija na temelju školskog/akademskog uspjeha te dodjelu stipendija za deficitarna zanimanja, i to u mjesečnom iznosu koji za učenike iznosi 602,76 kn/80,00 EUR, dok za studente iznosi 828,80 kn/110,00 EUR. Broj predviđenih stipendija je ograničen.

Pravo prijave na Natječaj za dodjelu stipendija imaju redoviti učenici drugog, trećeg ili četvrtog razreda srednjih škola u Republici Hrvatskoj i redoviti studenti koji ispunjavaju niz uvjeta objavljenih na službenim mrežnim stranicama grada Krka, OVDJE.

Prijave na Natječaj za dodjelu stipendija na odgovarajućem obrascu sa svom traženom dokumentacijom mogu se predati osobno u Odsjeku za društvene djelatnosti Grada Krka (II. kat) ili u pisarnicu Grada Krka (I. kat, soba 27), zatim poštanskim putem preporučenom pošiljkom na adresu: Grad Krk, Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk ili elektroničkim putem: andreana.gluvakovic@grad-krk.hr.

Krajnji rok za dostavu prijava je 20. listopada 2022. godine.

Kontakt podatci za dodatne informacije su: andreana.gluvakovic@grad-krk.hr ili 051 401 120.

Svi detalji natječaja te potrebni obrasci dostupni su OVDJE.

error: Content is protected !!