[FOTO] Vihor pobjedom nad Lošinjem ponovo do vodeće pozicije Prve županijske lige

Prva županijska nogometna liga, 19. kolo

VIHOR – LOŠINJ 3:0 (Brlošić 26, 61, 80)

Nogometaši Vihora iznova su vodeća momčad Prve županijske lige, prije sedam dana Rikard Benčić je iskoristio posrtaj Bašćana u Dražicama i izbio na vrh, sada su im pak Bašćani uzvratili na isti način i pobjedom protiv Lošinja vratili prvo mjesto, prenosi Sportcom.hr.

Prvo ime dvoboja u Baški bio je trostruki strijelac Matej Brlošić, prvi topnik lige trenutačno je stao na brojci 29.

– Utakmica je bila otvorena, moglo je biti još golova i to na obje strane, ali ono što je najvažnije jest da smo se vratili pobjedama. Za razliku od nekih drugih utakmica ovoga puta smo nešto i odigrali, iako je i ovoga puta bilo evidentno koliko nam nedostaju ti treninzi, jer nakon 60 minute mi naprosto padamo. Osim toga, vremena su sve toplija, bit će sve teže i teže za igrati. No, imamo pojedinačnu kvalitetu igrača i na to pobjeđujemo, imamo igrače poput Mateja Brlošića koji mogu riješiti utakmicu, kao što je to bio i sada slučaj protiv Lošinja, a to nam je veliki adut. Tri kola su ostala do kraja, slijedi nam gostovanje u Vratima pa onda domaća utakmica protiv Rikarda Benčića, reći će Siniša Linić, trener Vihora.

– Brlošić – Lošinj 3:0. Ne mogu reći da nam je ni kriv ni dužan postigao tri gola, ali svaka mu čast. Da smo realizirali naše šanse, rezultat bi možda drugačije izgledao, utakmica bi se drugačije realizirala, ali nam se posložilo puno stvari. Došli smo sa samo 11 igrača, ovo nam je treća utakmica u sedam dana, ne mogu dečkima ništa zamjeriti. Borili smo se koliko smo mogli. Zaslužena pobjeda Vihora, nadam se da će nam se ovi promašaji negdje vratiti. Vihoru želim puno sreće, bili su fer i korektni i idemo dalje, rekao je Marinko Batistić, trener Lošinja.

Foto: Luka Tabako

 

 

error: Content is protected !!