FOTO/VIDEO Sjajnim koncertom Vanne završio 498. Krčki sajam

Krk se već sprema za novu avanturu, Krčka jedra, koja će jedriti gradom u periodu od 13. do 20. kolovoza, uz vrhunac događanja tijekom 14. i 15. kolovoza

Gustafi, Matija Cvek i kao šećer na kraju Vanna – koncertom poznate pjevačice koju već desetljećima prate sve generacije fanova, na krčkoj je rivi sinoć završio 498. Krčki sajam. Bila je to poslastica za kraj i dokaz da su i ovoga puta zadovoljeni različiti glazbeni ukusi, jer sva tri koncerta uspješno su raspjevala Krk.

No, glazbeni dio programa nije bio i jedini. I treća večer Krčkog sajma upoznala je brojne goste s Knezovima Krčkim Frankopanima, ali i sa srednjovjekovnim načinom života kroz niz radionica, viteške borbe i plesove, interpretacijske šetnje i pravi streličarski turnir u organizaciji Streličarskog kluba Maura Kal.

Naravno, kako već stoljetna tradicija nalaže, osim druženja i zabave na Krčkom sajmu se uspješno trgovalo, zahvaljujući brojnim malim proizvođačima i OPG-ovima s područja otoka Krka i Hrvatske, koji su ponudili različite, mahom tradicionalne, etno i eko proizvode.

Ni ove godine Krčki sajam ne bi bio isti bez niza fantastičnih povijesnih udruga i grupa koje su u njemu sudjelovale: Knezovi Krčki Frankopani s gostima, članovi Povijesne udruge Kaštel, polaznici Dramskog studija Frankopan i Ansambl Audiatur osigurali su pravu šetnju kroz povijest, uz neizostavna krčka kulturno-umjetnička društva.

Krk se već sprema za novu avanturu, Krčka jedra koja će jedriti gradom u periodu od 13. do 20. kolovoza, uz vrhunac događanja tijekom 14. i 15. kolovoza. Sve informacije o Krčkim jedrima i najavljenom programu dostupne su OVDJE, a kako je bilo posljednjeg dana 498. Krčkog sajma donosimo u nastavku.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!