[FOTO/VIDEO] Sjajan disco plesnjak uz Mineu na drugoj večeri Festivala sladoleda u Njivicama

Uz sladoledne i glazbene zvijezde, mališane ovoga tjedna u Njivicama čekaju i brojne radionice i atrakcije poput mađioničara, animatora i uličnih zabavljača, a šarene sladoledne kutke pronaći ćete duž cijele Ribarske obale, Lukobrana, vanjskih prostora Aminess Atea Camping resorta te na nekoliko lokacija unutar Aminess hotela

Kako se to radi pravi ljetni party pod zvjezdanim nebom, na rivi uz more, pokazala je brojnim fanovima ovog utorka Minea tijekom večeri pune plesa, pjesme i odličnog raspoloženja. Drugi dan najslađeg ljetnog festivala – Festivala sladoleda u Njivicama – ostat će tako upisan u sjećanju publike kao sjajna disco fešta uz poznate domaće hitove, uz koje je gotovo nemoguće ne zaplesati.

Dan nakon koncerta Nene Belana, Minea je bila pun pogodak, a tome su svjedočile i sve ruke u zraku tijekom ove glazbene poslastice – koja će svoj nastavak dobiti tijekom sljedećih večeri i to uz grupu Venus, L’amour band, Infinity, Grooverse i DJ Tommyja.

Osim glazbenih zvijezda, “superstar” Festivala sladoleda svakako je omiljena ljetna poslastica: vrhunski sladoled u svojim najboljim varijacijama tijekom čitavog se tjedna u Njivicama može kušati na čak 18 punktova. Uz omiljene voćne ili čokoladne craft sladolede, našli su se tu i egzotičniji okusi poput gelata mango Alfonso, passion fruit i marakuja, a mogu se kušati i sladoledi od malina iz Gorskog kotara ili mandarine iz doline Neretve.

Artizanski gelato by aRoma Gelato Experience, craft sladoledi Pri suncu by Nina Šarić, homemade Valle Losca gelato, Ema ice cream, Di Mare Desserts te ponuda lokalnih proizvođača – Restorana Rivice, Bourbona, Strica, Vijona, Passagea, Fontane i Fratellija – neizostavni su ledeni doživljaji koje vrijedi isprobati. Festivalu su se pridružili i Aminess hotels & Resorts, a među šest njihovih punktova izdvojit ćemo 7 Seas Restaurant & Bar by Matija Bogdan gdje se nudi handmade ice cream Frozzie.

Mališane ovoga tjedna u Njivicama čekaju i brojne radionice i atrakcije poput mađioničara, animatora i uličnih zabavljača, a šarene sladoledne kutke pronaći ćete duž cijele Ribarske obale, Lukobrana, vanjskih prostora Aminess Atea Camping resorta te na nekoliko lokacija unutar Aminess hotela.

Kompletan program Festivala sladoleda dostupan je na mrežnim stranicama TZO Omišalj, a dio atmosfere sa drugog od sedam slatkih festivalskih dana donosimo u velikoj fotogaleriji i video javljanju.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!