FOTO/VIDEO Prošećite s nama krčkom božićnom bajkom

Turistička zajednica Grada Krka ovih dana dijeli i besplatne božićno-novogodišnje čestitke privatnim iznajmljivačima, partnerima i suradnicima

Protekloga je vikenda, zahvaljujući djelatnicima Vecle, Grad Krk obukao svoje svečano, blagdansko ruho. Upaljena adventska svjetla te podignuti blagdanski ukrasi pozivnica su svima da s obitelji i prijateljima posjete i uživaju u posebnom blagdanskom ozračju Grada Krka.

Iz turističke zajednice pozivaju sve koji će fotografijom popratiti krčko blagdansko ozračje da ga na društvenim mrežama poprate oznakom #VisitKrkCity. Ujedno, kako bi se pridružili i novoj blagdanskoj inicijativi Hrvatske turističke zajednice, možete dodati i oznaku #EnjoyTheMagicOfCroatia koja ima za cilj pozvati domaće i strane turiste da upoznaju ljepote Hrvatske u vrijeme adventa.

Turistička zajednica Grada Krka ovih dana dijeli i besplatne božićno-novogodišnje čestitke privatnim iznajmljivačima, partnerima i suradnicima, od 4. prosinca 2020. u Turističkom-informativnom centru TZG Krk, na adresi J. J. Strossmayera 9, radnim danom od 8:00 do 15:00 sati.

Fotografijom i videom kroz blagdansko ozračje Krka vodimo vas i mi.

 

error: Content is protected !!