FOTO/VIDEO Otočni otpor “vaginalnom alpinizmu”: 4. E-biciklijada u znaku ženskog bunta i “srednjeg prsta”

Udruga “Moj otok” iz Punta ove je subote organizirala četvrtu po redu „E-biciklijadu Punat-Baška-Punat“ kao doprinos razvoju cikloturizma, e-mobilnosti i aktivnog odmora na otoku Krku, ali i na veliko zadovoljstvo brojnih zaljubljenika u biciklizam svake vrste. Svih dvadeset električnih bicikala “planulo” je prije biciklijade, a njima se pridružila i nekolicina drugih E-biciklista sa vlastitim biciklima, među kojima su neki za ovu priliku potegnuli i iz Slovenije.

Zahtjevna dionica od 36 kilometara krenula je iz Punta ka Baški, vrlo atraktivnom rutom s nizom zahtjevnih dionica koje bi amaterima bilo vrlo teško prijeći bez pomoći “elektrike”.

Kako nam objašnjavaju iz udruge “Moj otok”, upravo iz Punta krenule su prve E-biciklijade koje svake godine privlače sve više zainteresiranih te predstavljaju dodatnu vrijednost turizmu otoka Krka.

Po završetku biciklijade sve bicikliste je dočekao i odličan ručak u prelijepom restoranu Marine Punat.

Odlična atmosfera zaokružena je i pravim ženskim buntom dobrog dijela biciklistica koje su potaknute aktualnim političkim temama nedvosmisleno pokazale srednji prst i tako poručile – stop vaginalnom alpinizmu!

Četvrta E-biciklijada Punat-Baška-Punat

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!