FOTO/VIDEO Krčki most danas su ponovo zapalile 222 baklje, u spomen na 222 poginula branitelja

U točno 21 sat, 222 baklje obasjale su Krčki most i more pod njim u spomen na 222 stradala branitelja iz Primorsko-goranske županije, a sve su pratile stotine gledatelja na Vozu, brojnim brodicama pod mostom, kao i s kopnene strane mosta

U vatrenoj režiji udruga navijača Plavo bijeli otok i Vavik vjerna Kirija, Krčki most je 4. kolovoza ponovo “gorio” pod svjetlima 222 baklje. Time je, već tradicionalno, šestu godinu za redom započelo obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana branitelja.

U točno 21 sat, 222 baklje obasjale su Krčki most i more pod njim u spomen na 222 stradala branitelja iz Primorsko-goranske županije, a sve su pratile stotine gledatelja na Vozu, brojnim brodicama pod mostom, kao i s kopnene strane mosta.

Tijekom sutrašnjeg dana, 5. kolovoza, članovi udruga položit će cvijeće i zapaliti svijeće ispred murala u čast braniteljima u Njivicama.

Nakon bakljade, u Omišlju na placi zapjevala je i klapa Stine, ovogodišnji pobjednici 56. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu.

Kako je bilo na ovogodišnjoj Oluji na Kvarneru, donosimo u live javljanju i foto galeriji.

 

error: Content is protected !!