FOTO Proljetna priča iz Omišlja i Njivica pravi je hit na društvenim mrežama – i uživo također

“Njivice i Omišalj prepuni su lijepih vidika i fotogeničnih kutaka, no ove godine, kada je su putovanja rijetka i  zaista posebna, htjeli smo našim posjetiteljima omogućiti da njihov zabilježen trenutak u vremenu bude kreativan i drugačiji.”

Na društvenim mrežama, ali i uživo, posljednjih su dana pravi hit photo pointovi iz Omišlja i Njivica, koji u najljepšem svjetlu prikazuju ljepote otoka Krka. Posjet novoj destinaciji ili ponovni posjet omiljenoj destinaciji važni su trenuci koje većina nas želi zabilježiti te čuvati kao uspomenu, a oni su tu upravo da to svima omoguće.

“Njivice i Omišalj prepuni su lijepih vidika i fotogeničnih kutaka, no ove godine, kada je su putovanja rijetka i  zaista posebna, htjeli smo našim posjetiteljima omogućiti da njihov zabilježen trenutak u vremenu bude kreativan i drugačiji. U Omišlju na šetnici i u Njivicama na Ribarskoj obali, tik do mora, postavili smo proljetno-cvjetni photo point, koji će savršeno uokviriti svaku vašu fotografiju i učiniti je onom posebnom uspomenom koju čuvaju godinama”, kaže direktorica Turističke zajednice Općine Omišalj Andrea Orlić Čutul.

“Pozivamo sve naše posjetitelje i mještane da prošetaju našima mjestima, pronađu divan photo point koji je osmislila odlična ekipa  Wedding2booka te snime svoje kreativne fotografije, boomerange i Instagram i Facebook Storyje. Obavezno nas označite i na društvenim mrežama hashtagom #VisitOmišaljNjivice, kako bi vaše uratke mogli podijeliti i svi, bar virtualno, uživati u proljetno-cvjetnim morskim trenucima!”

error: Content is protected !!