[FOTO PRIČA] Vodimo vas u nezaboravnu šetnju čarobnom Baškom

Blagdansku čaroliju u Baški teško je opisati riječima, stoga vam donosimo adventsku foto priču iz objektiva našeg fotografa Marijana Milotića

Gotovo sva krčka mjesta ovog su adventa posebno svečano okićena i svako od njih skriva samo njemu specifičnu ljepotu. Ovoga puta prošetali smo Baškom kako bi vam fotografijom prenijeli dio blagdanske čarolije. Posebnost Baške je kilometarska šetnica s nizom prelijepo uređenih photo pointova, a gotovo svaka uličica skriva kadar koji poziva da ga se ovjekovječi.

Osim vrijednih ruku koje su u Bašku donijele pravu blagdansku čaroliju, tu je i bogat program koji tijekom čitavog prosinca donosi niz aktivnosti i zabavu za sve generacije – utorak, 13. prosinca rezerviran je za Božićni domjenak i nastup KD Šoto, u subotu 17. prosinca u Bašku stiže grupa Fortunal i kuha se lovački kotlić, a tu su i radionice, predstave, turniri i neizostavno druženje s Djedom Božićnjakom. Čitav program Adventa u Baški dostupan je OVDJE.

Blagdansku čaroliju u Baški teško je opisati riječima, stoga vam donosimo adventsku foto priču iz objektiva našeg fotografa Marijana Milotića. Za veću dimenziju, kliknite na fotografiju.

Advent U Baški

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!