FOTO Otvara se novoizgrađeni restoran u marini Punat, izgleda spektakularno

Prizemlje je idealno za brunch i lagane večere, kat je rezerviran za elegantan restoran spektakularnog pogleda, tu je i nova polivalentna dvorana, a restoran skriva i niz drugih šarmantnih iznenađenja

U nedjelju 1. listopada 2023. godine svoja vrata otvara obnovljeni, dugoočekivani restoran Marina u marini Punat. Pred godinu dana, u listopadu 2022. stari i mnogima dobro poznati restoran je do temelja srušen, a na njegovom mjestu je, u manje od 12 mjeseci, iznikao novi i suvremeniji objekt, konceptom i dizajnom prilagođen novom mileniju.

Ukupni broj mjesta nije se značajno povećao – kapacitet je do 300 osoba, no prostor je razdijeljen na dvije etaže, te više tematskih i funkcionalnih cjelina, kako bi pružio ugodniji i intimniji doživljaj.

Prizemlje novog restorana s natkrivenom i otkrivenom terasom bit će idealno za ispijanje jutarnje kave u neposrednoj blizini mora, te za brunch i lagane večere, pa tako novi jelovnik nudi popularne „marende“, grill i jednostavna jela tijekom cijelog dana, uključujući bogate salate, ali i pizze u zanimljivim varijantama tijekom zimskih mjeseci.

Najljepši pogled i ugođaj intimnije atmosfere pronaći ćete na katu – restoran diskretne elegancije prima do 60 osoba, a iz restorana i sa terase otvara se spektakularan pogled na Puntarsku dragu i gatove, te luksuzne jahte uz promenadu. Jelovnik će biti nešto profinjeniji, s naglaskom na oboritu ribu i sporije pripremljena jela, što će omogućiti opušteno uživanje u pogledu, degustaciju otočkih aperitiva i savjetovanje sa sommelierom oko izbora iz bogate vinoteke.

Vinska karta sadrži 30-tak probranih vina, pretežito malih hrvatskih vinara, a u svakom bi se izboru trebala naći barem jedna krčka žlahtina.

Novost je i polivalentna dvorana kapaciteta oko 80 osoba, namijenjena poslovnim skupovima ili manjim privatnim proslavama, a u kombinaciji s restoranom idealna je za team buildinge, PR i druge evente te obiteljske proslave ili vjenčanja.

Niz je šarmantnih iznenađenja u svakom kutu obnovljenog restorana Marina, poput velike lounge zone sa separeima okruženima vodom na južnoj strani terase, zatim sjajno opremljeno i ograđeno dječje igralište ušuškano iza lounge zone te poseban kutak za susrete i čekanje, udobno uređen ispred kamina u prizemlju restorana.

error: Content is protected !!