FOTO Novi malinskarski centar DUBoak prvi put zasjao u punom sjaju, evo kako će izgledati

Sinoć je po prvi put probno upaljena i noćna rasvjeta Interpretacijskog centra, pa je DubOak zasjao onako kako će ga već za nekoliko tjedana u večernjim satima moći doživjeti šetači

Malinska broji sitno do tradicionalnog blagdana Sense, koji će ove godine biti obilježen i velikim novitetom: službenim otvorenjem novog Interpretacijskog centra DubOak. U centru mjesta, u neposrednoj blizini plaže Rupa, osim ribolovaca i jedriličara svoj će prostor napokon dobiti i vrlo atraktivni, interaktivni sadržaji koji će obuhvatiti pomorsku tradiciju, baštinu i povijest Malinske – sve kroz najnoviju tehnologiju, uključujući holograme i VR naočale.

Finalne konture DubOaka bile su vidljive već krajem 2021. godine, no završni radovi na uređenju okoliša i “ušminkavanju” moderne građevine upravo se ovih dana privode kraju. Sinoć je tako po prvi put probno upaljena i noćna rasvjeta Interpretacijskog centra, pa je DubOak zasjao onako kako će ga već za nekoliko tjedana u večernjim satima moći doživjeti šetači.

Kako to izgleda, s nama je podijelio načelnik Općine Malinska-Dubašnica.

 

error: Content is protected !!