FOTO Nogometna Bodulija dovela nogomet na krčku rivu

Subotnje druženje, jedno od mnogih najavljenih, bila je prilika i za kratko odmjeravanje snaga najmlađih sportaša, kao i za upis novih članova koji su ovom prilikom dobili i simbolične poklone

S namjerom animacije budućih nogometaša te prezentacije klupskih aktivnosti i sporta uopće, Nogometni klub Krk ove je subote na krčkoj Gradskoj rivi organizirao program Nogometna Bodulija.

Bila je to prilika da krčki nogometaši predstave svoj rad i znanje, ali i prilika za dobru zabavu i zajedničko druženje s igračima i djelatnicima Kluba. Ovom su se prilikom na krčkoj rivi okupile sve selekcije nogometaša NK Krka, od onih najmlađih do seniora, a klubu je 80. godišnjicu postojanja čestitao i gradonačelnik Darijo Vasilić, pohvalivši tradiciju, rezultate i sjajan rad osobito s mlađim naraštajima krčkih nogometaša.

Subotnje druženje, jedno od mnogih najavljenih, bila je prilika i za kratko odmjeravanje snaga najmlađih sportaša, kao i za upis novih članova koji su ovom prilikom dobili i simbolične poklone – majicu, šal i kapu.

Nogometna Bodulija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!