FOTO Najljepši dio godine je stigao! Evo kako je započela blagdanska čarolija u gradu Krku

Svečano paljenje tisuća lampica u gradu Krku uvertira je u prosinac prepun zabave i uživanja u atraktivnom programu koji tek slijedi

Adventska čarolija u gradu Krku i službeno je počela – paljenjem svečane blagdanske rasvjete i uz glazbenu podršku dua Funkables, Krk je zablistao u novom, još raskošnijem izdanju blagdanskog ruha koje će biti sjajna kulisa za niz blagdanskih događanja u prosincu.

Uz pozdravnu riječ i lijepe želje direktorice Turističke zajednice Grada Krka Ivane Kovačić, čast paljenja lampica ove je godine pripala Sari Kirinčić, učenici 3. razreda gimnazije te Mateju Banu, učeniku 4. gimnazije koji su ovu ulogu zaslužili svojim iznimnim postignućima.

Sara je aktivna, višestruko nagrađivana plesačica s nizom vrhunskih rezultata u različitim plesnim disciplinama u Hrvatskoj i Europi, dok Matej briljira u informatici – bavi se izučavanjem kompjuterskih algoritama, hobi mu je matematika, a ove dvije ljubavi dovele su ga i do niza državnih natjecanja.

Unatoč prevrtljivom vremenu koje je do posljednjeg trenutka testiralo strpljivost publike, Krčani su se ipak u lijepom broju okupili pod koprivićem i uživali u pravom blagdanskom ugođaju, uz odličnu glazbenu podlogu i prepoznatljive zimske gastro poslastice.

Uvertira je to u prosinac prepun zabave i uživanja u atraktivnom programu koji tek slijedi, a koji možete pronaći OVDJE.

Atmosferu sa svečanog početka Adventa u Krku donosimo u foto galeriji koju u cijelosti možete pogledati OVDJE i live video prilogu koji možete pogledati OVDJE.

Foto: Marijan Milotić

error: Content is protected !!