FOTO Krila i korijeni: Žene za otok u krčkom kaštelu priredile dan za pamćenje

Tijekom bogatog programa na rasporedu je bio niz zanimljivih radionica, a predstavila su se i kulturno umjetnička društva, Mići Boduli, ženska klapa Vejanke, Tamara Brusić i Slađana Čolović iz MOOK-a, Vrbenske kanturice i kao šećer na kraju – atraktivna modna revija krčkog branda MIAU Couture uz nakit by Piccola Stella

“Kako izgleda kada spojimo tradiciju i poduzetništvo? Dobijemo manifestaciju koja promiče kulturnu baštinu otoka Krka na moderan i inovativan način. Stvaramo priču o povezanosti tradicije i modernih ideja kako bismo prikazali Krk u novom svjetlu. Krk satkan od ljudi, proizvoda i usluga koji zajedno pričaju priču o otoku vrijednih i kreativnih ljudi koji vole, žive i poštuju svoju tradiciju. Krk u koji ćete se zaljubiti”, najavile su tako članice udruge Žene za otok cjelodnevnu manifestaciju koja se ove subote održala u krčkom kaštelu – i nisu pogriješile.

Kroz spoj glazbe, tradicije, mode i umjetnosti – sve u duhu poduzetništva i (ženskog) zajedništva, krčke dame uspješno su predstavile svo bogatstvo boja, okusa i mirisa otoka Krka, ali i veličinu i vrijednost otočanki koje doista jesu, kako je to i naziv manifestacije sugerirao – i krila i korijeni Bodulije.

Tijekom bogatog programa na rasporedu je bio niz zanimljivih radionica, a predstavila su se i kulturno umjetnička društva, Mići Boduli, ženska klapa Vejanke, Tamara Brusić i Slađana Čolović iz MOOK-a, Vrbenske kanturice i kao šećer na kraju – atraktivna modna revija krčkog branda MIAU Couture uz nakit by Piccola Stella.

Kako je bilo, provjerite u fotogaleriji.

error: Content is protected !!