FOTO Jučer jazz, danas Vatra: Evo kako je bilo na prvom adventskom koncertu u Krku

Već ove subote na isti stage uz Veliki park u centru grada Krka stiže i grupa Vatra

Blagdanski niz glazbenih manifestacija u gradu Krku započeo je sinoć, u toplom ugođaju stotina lampica i kuhanog vina, odličnim koncertom Zoran Majstorović Kvarteta. Ovu specifičnu glazbenu ekipu čine glazbenici sa zavidnim međunarodnim karijerama koji specifičan instrumentarij koriste kako bi slušateljima dočarali jedinstveno glazbeno putovanje te stvorili sonornosti koje evociraju glazbene tradicije iz raznih dijelova svijeta. U opuštenoj atmosferi after-work druženja Zoran Majstorović Kvartet ovoga je puta u repertoar ubacio i prepoznatljive božićne ritmove, kao sjajnu podlogu za druženje uz kuhano vino ili đin, ali i odličan uvod u koncertni vikend.

Naime, već ove subote na isti stage uz Veliki park u centru grada Krka stiže i grupa Vatra. Akustični koncert bit će idalan za predstavljanje posljednjeg, četvrtog singla s nadolazećeg albuma virovitičkog benda, koji priziva blagdane i blagdansko raspoloženje.

Vatra će u Krku zasvirati danas (subota, 4. prosinca) od 17 sati, a kako je bilo u petak na After Work Jazz sesiji sa Zoran Majstorović kvartetom, donosimo u foto galeriji.

Advent U Krku: Zoran Majstorović Kvartet

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!