FOTO Advent u Malinskoj: Dječji dan u Kući Djeda Božićnjaka – pun pogodak!

U Djedovoj kući je vladala vesela atmosfera, a mališani su izrađivali i blagdanske ukrase te su mu pisali i pisma po koje je naposljetku osobno došla Djedova poštarica – na konju!

Malinska ove zime polako ali sigurno postaje omiljenom dječjom adventskom destinacijom. Nakon veselog otvorenja Adventa na pozornici na Jazu, a potom i otvorenja Kuće Djeda Božićnjaka, protekla je nedjelja bila u znaku Dječjeg dana, koji nije uspjela pokvariti ni uporna kiša.

U Djedovoj kući je naime vladala vesela atmosfera, a osim šaptanja želja Djedici na uho, mališani su izrađivali i blagdanske ukrase te su mu pisali i pisma po koje je naposljetku osobno došla Djedova poštarica – na konju!

Vrlo je atraktivna bila i mađioničarska predstava koja je podjednako oduševila i malene i velike, a razigranu atmosferu dodatno su pojačale i maskote snjegovića i soba, raspoložene za ples, zabavu i fotografiranje.

U sličnom veselom ozračju Advent u Malinskoj se nastavlja i sljedećih dana: ne pokvari li kiša planove, prvi je na rasporedu “Božić po domaću” 16. prosinca, slijedi Biciklijada dan kasnije, a zatim i koncert Damira Kedže i Coffee Shop Acoustic kvarteta 18. prosinca.

Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

 

error: Content is protected !!