FOTO/VIDEO 93-godišnja Dubravka Pavlović prva je osoba u PGŽ cijepljena protiv virusa COVID-19

Gospođa Pavlović boravi u Domu već 2 godine, vitalna je i druželjubiva, ali tužna što je epidemija onemogućila da viđa svoju obitelj

Dubravka Pavlović, 93-godišnja Riječanka, korisnica Doma zastarije osobe na Kantridi, prva je osoba u Primorsko-goranskoj županiji cijepljena protiv virusa COVID-19.

Gospođa Pavlović boravi u Domu već 2 godine, vitalna je i druželjubiva, ali tužna što je epidemija onemogućila da viđa svoju obitelj. Nakon što ju je cijepio, dr. Dobrici Rončeviću je rekla: “Ovo je baš igra”.

Ravnateljica Doma Marija Maras zahvaljuje epidemiolozima i cijelom Stožeru Civilne zaštite PGŽ kao i osnovaču, Primorsko-goranskoj županiji na razumijevanju i pomoći Domu svih ovih mjeseci. Posebno je zahvalna djelatnicima na strpljenju i predanom radu i velikom angažmanu upravo u organizaciji cijepljenja.

Danas će se u Domu na Kantridi cijepiti oko 280 korisnika i 50 djelatnika.

U ponedjeljak od 8 sati kreću i prva cijepljenja djelatnika COVID odjela KBC-a Rijeka. U PGŽ stiže oko 620 doza cjepiva, od čega je oko 400 doza namijenjeno korisnicima domova za starije osobe.

error: Content is protected !!