Festival proljeća u Omišlju i Njivicama: Koncerti, Ćakule uz pivu, cvijeće, radionice, biciklijada…

Njivice će živjeti punim plućima: izložbeno – prodajni sajam cvijeća, koncerti, gastro ponuda uz pivu, zanimljive radionice za odrasle i djecu, biciklijada – bit će to prilika za druženje, uživanje, širenje vidika i upoznavanje novih ljudi

Festival proljeća u Omišlju i Njivicama novi je projekt nastao 2019. godine, odnosno niz kulturnih i drugih manifestacija koje se događaju u dva vikenda na području Omišlja i Njivica.

Prvi vikend, od 29. travnja do 1. svibnja Njivice će živjeti punim plućima: izložbeno – prodajni sajam cvijeća, koncerti, gastro ponuda uz pivu, zanimljive radionice za odrasle i djecu, biciklijada – za svakoga ponešto. Bit će to prilika za druženje, uživanje, širenje vidika i upoznavanje novih ljudi.

U petak, 29.4. očekuju vas „Ćakule uz pivu“, u sklopu Festivala proljeća dobro poznate „Ćakule“ restorana Rivica, dobivaju svoju pivsku verziju! Sve informacije dostupne su na službenim kanalima restorana Rivica.

U subotu, 30.4., lokacija svih događanja je ista, duž Ribarske obale u Njivicama, u 10.00 sati početak programa obilježiti će izložbeno – prodajni sajam cvijeća i besplatna podjela „Maneštra Dobrodošlice“ by Rivica točno u 12.00 sati pa sve do 15.00 sati kada počinju šarolike radionice – od 15.00 sati naučite tehnikom filcanja vune oblikovati razne predmete, od 16.00 sati naučite nešto više o mirisnim biljkama Zlatnog nam otoka Krka a za one najmlađe od 17.00 sati pripremili smo tehniku facepainting i radionicu izrade cvijetića od balona.

Večernji program počinje već u 18.00 sati – osim gastro šanka s ponudom roštilja i pive, sve okupljene zabavljat će ulični sastav PachaMama Street Connection Bend, dok nas za veliku završnicu od 20.00 sati na mostiću Ribarske obale očekuje DJ Alex Santtini u pratnji saxfoniste Franje Črnjarića, a nastup je upotpunjen zanimljivim laser show-om i vatrenim nastupom šumskih vila.

Za sami kraj vikenda, 1 svibnja održati će se Krk Bike Romantic Story, u nastavku Krk Bike Story-a počastiti ćemo vas romantičnom MTB vođenom turom – vikend stvoren za sve MTB entuzijaste i aktivne parove koji žele upoznati romantičnu stranu otoka Krka uz bogatu povijest, bio raznolikost i eno-gastro ponudu otoka. Program i sve informacije dostupne su na www.visit-omisalj-njivice.hr

error: Content is protected !!