Eksplozivom pokušali opljačkati bankomat u Klimnu, policija provodi istragu

Na Krčkom mostu tijekom jutarnjih sati bio je povećan broj policajaca, a kako se neslužbeno može čuti, tragalo se za kombijem koji bi mogao skrivati počinitelje i ukradeni novac

Kako neslužbeno doznajemo, noćas oko 4.30 u Klimnu je došlo do pokušaja pljačke bankomata, pri čemu je veća materijalna šteta nastala i na trgovini uz koju se bankomat nalazio. Nepoznati su razbojnici navodno bankomat pokušali opljačkati eksplozivom, no zasad nije poznato jesu li i u kojoj mjeri uspjeli u svojem naumu.

Na Krčkom mostu tijekom jutarnjih sati bio je povećan broj policajaca, a kako se neslužbeno može čuti, tragalo se za kombijem koji bi mogao skrivati počinitelje i ukradeni novac. Zbog pretrage sumnjivih vozila promet je jutros povremeno tekao nešto sporije, zbog čega je dolazilo do manjih gužvi.

“Jutros oko 5 sati na području Dobrinja na Krku, dogodilo se oštećenje bankomata. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a kaznenim djelom teške krađe provaljivanjem oštećena je bankarska institucija sa sjedištem u Rijeci. Materijalna šteta, kao i ostale činjenice i okolnosti ovog događaja, utvrdit će se kriminalističkim istraživanjem koje je u tijeku”, objavila je PU Primorsko-goranska.

error: Content is protected !!