“Eksplodirao” interes za edukaciju krčkih bike vodiča, sva mjesta popunjena i prije roka

Uspješni polaznici dobit će Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na osnovi kojega pri Hrvatskom biciklističkom savezu mogu izraditi licencu biciklističkog vodiča. 

Interes za edukaciju bike vodiča na otoku Krku je “eksplodirao” – broj pristiglih prijava bio je toliki da su sva mjesta popunjena i prije završnog roka.

“Obavještavamo vas da su 05.03.2021. u 12,00 sati zaustavljene daljnje prijave za edukaciju bike vodiča na otoku Krku. Na e-mail adresu TZ otoka Krka pristiglo je više prijava od ponuđene kvote. Svi koji su se prijavili bit će pravovremeno obaviješteni o daljnjim postupanjima. Zahvaljujemo se na vašim prijavama”, poručili su iz TZ-a otoka Krka.

Podsjetimo, Istarska Razvojna Turistička Agencija (IRTA), Turistička zajednica otoka Krka i Turistička zajednica Kvarnera organizirale su program edukacije biciklističkih vodiča na otoku Krku.

Edukacija će trajati pet dana, a uspješni polaznici dobit će Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na osnovi kojega pri Hrvatskom biciklističkom savezu mogu izraditi licencu biciklističkog vodiča. Maksimalan broj polaznika bio je 25, a prednost su imali polaznici sa otoka Krka.

error: Content is protected !!