Ekološka tržnica ove subote u gradu Krku

Na tržnici će se moći pronaći svježe voće i povrće te prerađevine istog, mesni, suhomesnati i mliječni proizvodi, tjestenine, med i medni proizvodi, maslinovo ulje, proizvodi od lavande i konoplje te ekološki namazi, pekmezi sirupi i likeri, ali i prirodna kozmetika

Ove subote, 18. ožujka 2023. godine, u Krku se održava još jedna u nizu Ekoloških tržnica. Ova prodajno-izlagačka manifestacija održat će se na prostoru iznad Krušije, kod spomenika Pralji i to u periodu od 09.00 do 21.00 sat.

Tržnicu već šestu godinu za redom organizira Udruga Progres Krk, kojoj je zadaća promovirati ekološki uzgoj hrane tj. ekološki certificirane proizvode.

Na tržnici će se moći pronaći svježe voće i povrće te prerađevine istog, mesni, suhomesnati i mliječni proizvodi, tjestenine, med i medni proizvodi, maslinovo ulje, proizvodi od lavande i konoplje te ekološki namazi, pekmezi sirupi i likeri, ali i prirodna kozmetika.

Ove godine tržnica će se održavati svake prve i treće subote u mjesecu, kroz čitavu godinu, a od polovice travnja do listopada, te svakog utorka. Ukupno je planirano čak 49 okupljanja proizvođača ekoloških proizvoda i zdrave hrane.

 

error: Content is protected !!