Dva zlata i dvostruki naslov državne prvakinje za SK Maura kal

Najuspješnija je bila Marijana Sindičić-Baotić koja je nastupila u čak dvije kategorije i osvojila dvostruki naslov državne prvakinje

Ovog je vikenda u Ljubeščici pored Novog Marofa održano Dvoransko prvenstvo Hrvatske u streličarstvu za kadete, juniore, seniore i veterane. Natjecanje se odvilo kroz dva dana, s nastupom natjecatelja olimpijskog i tradicionalnog luka u subotu, a ostalih stilova u nedjelju.

Troje streličara članova kluba Maura kal ostvarili su norme i pravo nastupa na ovogodišnjem Prvenstvu i u Krk donijeli četiri medalje.

U kategoriji juniora zakrivljenog luka zlatnu je medalju osvojio Rock Hunjadi.

Mirko Baotić u kvalifikacijama se pozicionirao na treće mjesto, no pobjedom u sva tri meča eliminacija osvojio zlato u kategoriji veterana tradicionalnog luka.

Najuspješnija je bila Marijana Sindičić-Baotić koja je nastupila u čak dvije kategorije i osvojila dvostruki naslov državne prvakinje, potvrdivši uspjehe i koncentraciju koji ju prate cijelu natjecateljsku sezonu. U kategoriji tradicionalnog luka obranila je prošlogodišnji naslov državne prvakinje za seniorke a novi naslov državne prvakinje osvojila je u kategoriji golog luka.

Ovim turnirom službeno je završila dvoranska sezona i streličari sele na vanjski teren sve do jeseni.

 

error: Content is protected !!