Dugogodišnji i umirovljeni ravnatelji županijskih odgojno-obrazovnih ustanova na prijemu u PGŽ-u

Pročelnica Stilin istaknula je njihov doprinos razvoju škola  u respektabilne obrazovne institucije te im zahvalila što su ih doveli do razine prepoznatljivosti, koja je, kako je naglasila, preduvjet kvalitete

Zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin primile su umirovljene i dugogodišnje ravnatelje županijskih odgojno-obrazovnih ustanova. Uz prigodan dar, zahvalile su im na višegodišnjem predanom radu i suradnji.

„Pripadate generaciji koja je započela s kredom i pločom, a završila s online nastavom. Zahtijevalo je to puno usavršavanja i držanja koraka s trendovima, a drago mi je da ste u tom burnom profesionalnom vijeku sve uspješno savladali“, rekla je zamjenica Medarić i ravnateljima zaželjela puno zdravlja i aktivne umirovljeničke dane u društvu najbližih.

Pročelnica Stilin istaknula je njihov doprinos razvoju škola  u respektabilne obrazovne institucije te im zahvalila što su ih doveli do razine prepoznatljivosti, koja je, kako je naglasila, preduvjet kvalitete.

Uzvrativši zahvale Primorsko-goranskoj županiji na učinkovitoj suradnji i podršci, ravnatelji su naveli kako su u resornom Upravnom odjelu uvijek imali snažnu potporu, onu moralnu, edukativnu, ali i financijsku.

Prijemu su prisustvovali bivši ravnatelji SŠ „Hrvatski kralj Zvonimir“ Krk Đurđa Cvitkušić, Učeničkog doma „Kvarner“ Anđelka Mikašinović i Tehničke škola Rijeka Serđo Jadrić te ravnatelji koji su otišli s ravnateljske funkcije, Đudita Franko iz Prve sušačke hrvatske gimnazija u Rijeci, Evica Kozera iz Drvodjeljske i strojarske škole, Darko Bašić iz Elektroindustrijska i obrtnička škola i Arsen Badurina iz SŠ dr. Antuna Barca, Crikvenica.

error: Content is protected !!