Drugo izdanje Malinska traila ovog studenog stiže u Dubašnicu

Malinska trail na rasporedu je 13. studenog i sastoji se, konkretno, od 2 utrke: utrke na 14 kilometara pod nazivom Dubašnica i utrke na 24 kilometara pod nazivom Malinska

Malinska će u studenom ugostiti drugo izdanje Malinska traila, koji će na područje Dubašnice ponovo dovesti rekreativne, ali i “ozbiljne” trkače.

Malinska je savršena destinacija za sve ljubitelje aktivnosti na otvorenom. Zbog svog položaja i blage mediteranske klime, idealna je cjelogodišnja destinacija za trčanje, vožnju bicikla, planinarenje i šetanje. Uske stazice tik do mora, male uvale i skrivene plažice, bezbrojni makadamski i stari putevi, bujna vegetacija i mediteranska klima, stoljetni hrastovi i masline, kombinirani sa nezahtjevnim usponom i dužinom, savršen su spoj i recept za nezaboravnu trail utrku, aktivni vikend za sportaše i cijelu obitelj.

Malinska trail na rasporedu je 13. studenog i sastoji se, konkretno, od 2 utrke: utrke na 14 kilometara pod nazivom Dubašnica i utrke na 24 kilometara pod nazivom Malinska, u kojoj mogu sudjelovati sve punoljetne osobe koje imaju odgovarajuću psihofizičku spremu za dugotrajne napore i aktivnosti u prirodi.

Obje utrke startaju točno u 9 sati ispred Hotela Malin u Malinskoj, a sve sudionike putem će čekati i okrijepne stanice s pićem i hranom.

Najuspješnije očekuju prigodne nagrade sponzora, a svi sudionici koji unutar vremenskog limita prođu kroz ciljnu ravninu dobit će i medalje.

Prijave su otvorene 01svibnja 2021. i zatvaraju se najkasnije 01. studenog 2021. u 8 sati.

Sve detalje Malinska traila, kao i prijavnice za obje utrke možete pronaći OVDJE.

error: Content is protected !!