Delegacije Grada Krka i udruga proizašlih iz Domovinskog rata položile vijence za poginule branitelje

“Danas slavimo mir, mir koji smo nažalost morali izboriti ratom. Ovom prilikom još se jednom želim zahvaliti svim sudionicima Domovinskog rata, svim stradalnicima i invalidima Domovinskog rata, kao i svim roditeljima i obiteljima stradalih u ratu”, rekao je gradonačelnik Vasilić

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, gradonačelnik Grada Krka Darijo Vasilić s delegacijom Grada i predstavnicima udruga proizašlih iz Domovinskog rata danas je položio cvijeće i zapalio svijeće pred spomen obilježjima u Velom parku, u parku Javne vatrogasne postrojbe Grada Krka te u Pinezićima, ispred spomen obiželja Borisu Mršiću.

“Danas slavimo mir, mir koji smo nažalost morali izboriti ratom. Ovom prilikom još se jednom želim zahvaliti svim sudionicima Domovinskog rata, svim stradalnicima i invalidima Domovinskog rata, kao i svim roditeljima i obiteljima stradalih i nestalih u ratu. Posebnu počast i zahvalnost dajemo onima koji su svoje živote položili na oltar domovine”, rekao je gradonačelnik Vasilić i prisutne zamolio za minutu šutnje u čast poginulim braniteljima.

error: Content is protected !!