FOTO Interpretacijske šetnje Malinskom: Doznajte sve o životu naših nona i suživotu s dubom

Kako se nekada živjelo, kako je Malinska od najmlađeg otočnog naselja izrasla u turističku ljepoticu, što to veže hrast, mlin i Malinsku-Dubašnicu, kako su izgledali životi njenih stanovnika kroz povijest – na sva ta pitanja dat će vam odgovore certificirani vodiči kroz laganu šetnju mjestom

I ove srijede, 4. kolovoza u Malinskoj je moguće sudjelovati u besplatnoj interpretacijskoj šetnji pod vodstvom stručne interpretatorice baštine, Petre Kraljić, koja će sve zainteresirane provesti kroz povijest i način života naših nona.

Šetnja starta ispred crkve sv. Nikole u centru Malinske u 19.30 sati, a za sve kojima današnji termin ne odgovara, sljedeća vođena šetnja je na rasporedu 11. kolovoza s temom “Suživot s dubom”.

Kako se nekada živjelo, kako je Malinska od najmlađeg otočnog naselja izrasla u turističku ljepoticu, što to veže hrast, mlin i Malinsku-Dubašnicu, kako su izgledali životi njenih stanovnika kroz povijest – na sva ta pitanja dat će vam odgovore certificirani vodiči kroz laganu šetnju mjestom.

Zbog ograničenog broja sudionika, mole se svi sudionici da se na vrijeme prijave u TZO Malinska-Dubašnica, na mail info@visitmalinska.com ili na broj telefona: 051 859 207.

 

Foto: TZO Malinska-Dubašnica, Bodulija.net
error: Content is protected !!