Četiri stručna predavanja na temu ovisnosti ovog prosinca u Krku

Okupljene očekuju četiri stručna predavanja: Pokucati na vrata i potražiti pomoć u liječenju od ovisnosti, Klubovi – okosnica liječenja alkoholizma, Što donosi pet godina u klubu liječenih alkoholičara te Ovisnost i mladi

Mala krčka akademija ovisnosti, koju priređuje Klub liječenih ovisnika otoka Krka Gromača, odvijat će se u petak, 09. prosinca 2022. godine, u Velikoj vijećnici Grada Krka, između 09.30 i 13 sati. Ovo značajno događanje specifično je po tome što svake godine obrađuje mnoge relevantne teme dovodeći u Krk eminentne stručnjake po pitanju ovisnosti.

U fokusu ovogodišnjeg saziva prepoznavanje je problematike ovisnosti u svim segmentima života, što znači da okupljene očekuju četiri stručna predavanja: Pokucati na vrata i potražiti pomoć u liječenju od ovisnosti, Klubovi – okosnica liječenja alkoholizma, Što donosi pet godina u klubu liječenih alkoholičara te Ovisnost i mladi.

Za sudjelovanje u radu Male krčke akademije ovisnosti potrebno se prethodno prijaviti, i to mailom na info.gromace@gmail.com, zaključno do 05. prosinca. Skup će bodovati Komora socijalnih radnika, a isti je prijavljen Hrvatskoj psihološkoj Komori.

Raspored predavanja:

09.30 – 10.00

Otvaranje Male krčke akademije ovisnosti

10.00 – 10.30

Pokucati na vrata i potražiti pomoć u liječenju od ovisnosti

10.30 – 11.00

Klubovi – okosnica liječenja alkoholizma

Predavačica: Gordana Šikić, dr. med. spec. psih.

11.00 – 11.30

Kratka pauza uz domjenak11.30 – 12.15

Što donosi pet godina u klubu liječenih alkoholičara

Predavač: Nikica Sečen, dipl. def. soc. ped.

12.15 – 13.00

Ovisnost i mladi

Predavačica: Ivana Tutić Grokša, mag. act. soc.

13.00

Zatvaranje Male krčke akademije ovisnosti

Foto i izvor: Grad Krk
error: Content is protected !!