Čestitka povodom Svjetskog dana dobrovoljnih darivatelja krvi

“Zbog vas i vašeg doprinosa, dragi darivatelji zaista smo solidarno i ujedinjeno društvo, dajući krv vi iznova dajete sebe i budite nadu u oporavak od bolesti i spašavate živote drugih”

U srijedu, 14. lipnja, u svijetu se obilježava Dan dobrovoljnih darivatelja krvi. Tim povodom, ravnateljica Crvenog križa Krk Marija Jakominić uputila je svim darivateljima krvi čestitku:

“Dan dobrovoljnih darivatelja krvi obilježava vaša humanost, plemenitost i bezgranična ljubav prema čovjeku, zato vam ovim putem želimo izraziti našu zahvalnost.

Kontinuiranim i redovitim odazivima vas – dobrovoljnih darivatelja krvi na akcije prikupljamo tu zlatnu tekućinu koja je ključna u zadovoljavanju potrebe za transfuzijom krvi tijekom mirnodopskog vremena kao i tijekom hitnih slučajeva ili katastrofa.

Zbog vas i vašeg doprinosa, dragi darivatelji zaista smo solidarno i ujedinjeno društvo, dajući krv vi iznova dajete sebe i budite nadu u oporavak od bolesti i spašavate živote drugih.

Hvala vam dragi darivatelji na iskazanoj ljubavi i humanosti kao i na svemu što činite kako bi se izgradila i podigla svijest ljudi o kulturi kontinuiranog davanja krvi, cijenimo vašu plemenitost i od srca čestitamo”.

error: Content is protected !!