„Brat bratu“ u opatijskom Gervaisu ovog petka

Tekst je napisao popularni britanski redatelj, glumac i dramatičar Ray Cooney

Ovog petka, 4. ožujka s početkom u 20 sati u opatijskom centru Gervais održava se kazališna predstava BRAT BRATU u izvedbi Zagrebačkog gradskog kazališta „Komedija“.

Svima je dobro poznato koliko obiteljski odnosi mogu biti burni. Stresni. Puni iznenađenja. A posebice u situacijama kad baš sve treba proći u najboljem redu. U središtu priče su tri brata koji su uvijek tu jedan za drugoga – kad god treba, a još češće kad ne treba. Jedan, naoko najodgovorniji od njih, sa suprugom odlučuje posvojiti dijete te sve prolazi u žustrim pripremama kako bi izbjegli i najmanju mogućnost pogreške, s ciljem da pred agencijom za posvajanje ispadnu ništa manje nego savršena obitelj. U trenutku kad druga dva brata odluče pomoći, pogreške od kojih su toliko strahovali, poput oštrih rubova stola, padaju potpuno u drugi plan. Najopasnijim se ipak pokazuje misliti kako gore ne može jer će nagomilavanje kojekakvih neprilika pokrenuti lavinu koja će zahtijevati najkreativnije snalaženje na licu mjesta. Nakon svega, biti roditelj se više i ne čini kao najstrašnija stvar na svijetu.

Tekst je napisao popularni britanski redatelj, glumac i dramatičar Ray Cooney. Režiju potpisuje Lea Anastazija Fleger. Izvrsnu glumačku postavu čine: Ronald Žlabur, Igor Mešin, Ivan Magud, Jasna Palić Picukarić, Dajana Čuljak, Davor Svedružić, Ivan Glowatzky, Vanja Ćirić i Dražen Bratulić.

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna, a s popustom za studente i umirovljenike 60 kuna.

Ulaznice za sve programe u centru Gervais mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu, online na portalu Mojekarte.hr i sat vremena prije početka programa na blagajni u Gervaisu.

Za prisustvovanje programu potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju izdanu od strane liječnika primarne zdravstvene zaštite ili negativan nalaz brzog antigenskog testa (napravljen od strane medicinskog osoblja i ne stariji od 48h) ili PCR testa (ne stariji od 72h). Djeca mlađa od 16 godina izuzeta su od obveze predočenja potvrde.

error: Content is protected !!