Božićna hartulina: Nakon Andrinje, vrijeme je za veseli advent u Puntu

Božićna hartulina ove godine je u znaku brojnih radionica, pričaonica, dječjih filmova i predstava, kao i poklona i druženja sa svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom, ali i koncerata i podjele marende i obeda za sve građane

Punat ovih dana svečano dočekuje Andrinju, dan Općine, uz bogat program koji će trajati sve do 2. prosinca i proslave 25. godišnjice djelovanja klape Rašketa. No odmah po završetku fešta se nastavlja uz ništa manje bogat program koji stiže uz najsvečaniji dio godine – božićne blagdane.

Božićna hartulina ove godine u Puntu je u znaku brojnih radionica, pričaonica, dječjih filmova i predstava, kao i poklona i druženja sa svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom. Na programu su i koncerti na Trgu zahvalnosti, uz prigodnu ugostiteljsku ponudu, Mini barufe i nezaobilaznu podjelu marende i obeda za sve prisutne.

Božićnu hartulinu zaključit će božićno-novogodišnji koncert Jose Butorca i Mladena Žmaka, 27. prosinca u 19 sati u župnoj crkvi sv. Trojstva, a čitav program adventskih događanja u Puntu donosimo u nastavku.

error: Content is protected !!