Božićna hartulina iz Punta: Potezanje komoštar, baloni dobrih želja, koncerti i polnoćka na Košljunu

Na otočiću Košljunu održat će se također prigodan program – 32. božićni koncert i svečana Misa polnoćka, koju predvodi gvardijan fra Mate Polonijo. Brodice za Košljun kreću s rive od 22 sati, a prijevoz je besplatan

Badnjak u Puntu i ove će godine proći u znaku zabave, druženja i najljepših želja. U 8 sati na rasporedu je Potezanje komoštar, uz okupljanje na Trgu zahvalnosti, dok od 10 sati u dvorištu ispred Narodnog doma počinje sajam Žvelte rožice i doručak s djedicom. U 11 sati počinje svirka Nameless kvarteta, Jazzy Christmas, točno u podne poletjet će baloni dobrih želja, a istovremeno će biti podijeljena i marenda za sve prisutne – brudit i palenta.

Svi okupljeni imat će priliku i fotografirati se s djedicom, a sve uz prigodnu ugostiteljsku ponudu.

Na otočiću Košljunu održat će se također prigodan program – 32. božićni koncert i svečana Misa polnoćka, koju predvodi gvardijan fra Mate Polonijo. Brodice za Košljun kreću s rive od 22 sati, a prijevoz je besplatan.

27. prosinac rezerviran je pak za Božićno-novogodišnji koncert tenora Jose Butorca i Mladena Žmaka na klavijaturama, od 19 sati u Galeriji Toš.

error: Content is protected !!