Bogat program: Potraga za Uskršnjim jajem u Malinsku donosi pregršt odličnog raspoloženja

Za ljubitelje dugih šetnji, istog dana, 16. travnja od 17 sati sa trga u Malinskoj krenut će i vođena šetnja pod nazivom “Od pisanice do pisanice”

Uz šarene pisanice i zanimljiv program za cijelu obitelj, Malinska je ovoga tjedna odjenula šarene uskršnje boje. Ove subote, 16. travnja od 17:30 do 20 sati na trgu u Malinskoj održavat će se “Potraga za Uskršnjim jajem” – zabavni program koji obuhvaća niz animacijskih igara, ples, kreativnu radionicu i malo čarolije za odlično raspoloženje uoči najvećeg kršćanskog blagdana.

“Uz Uskršnju radionicu, na programu je i predstava “Najsretnija pisanica”, mađioničarska predstava “Kako postati čarobnjak i nagradna igra “Naj pisanica” u kojoj će najbolje ocijenjene pisanice dobiti priliku dobiti nagrade. Svi prisutni imat će priliku fotografirati se s maskiranim Uskršnjim zecom, koji će zabavljati sve okupljene te bodriti sve natjecatelje”, kaže direktor TZ-a Malinska-Dubašnica Daniel Manzoni.

Vođena šetnja i sajam cvijeća

Osim pisanica koje će oslikati mališani, trg u Malinskoj i u luku u Portu od ovog ponedjeljka krase i dvije velike, šarene pisanice – savršeni photo pointovi za stvaranje uspomena na najljepši Uskrs u Dubašnici.

Za ljubitelje dugih šetnji, istog dana, 16. travnja od 17 sati sa trga u Malinskoj krenut će i vođena šetnja pod nazivom “Od pisanice do pisanice”.

“S obzirom da kroz travanj i svibanj svake subote imamo organizirane besplatne šetnje nordijskog hodanja u suradnji sa Klubom sportske rekreacije Gorovo, odlučili smo ovom prilikom napraviti lungomare šetnju od trga do Porta, odnosno od jedne do druge pisanice. Šetnja je namijenjena svim dobnim skupinama i ktegorijama rekreativaca, a kao i do sada, KSR Gorovo osigurava štapove za hodanje”, ističe Daniel Manzoni.

Kako bi se malinskarski i dubašljanski vrtovi, balkoni i okućnice rascvjetali u pravom proljetnom raspoloženju, 15. i 16. travnja u Malinskoj, na parkiralištu Markat održavat će se i dvodnevni sajam cvijeća. Sadnice, ljetnice i razno drugo bilje moći će se kupiti u petak i subotu od 9 do 18 sati.

error: Content is protected !!