Bodulija.net dovodi kvarnerske otoke u Regionalnu informativnu mrežu

Bodulija.net rezultat je dugogodišnjeg novinarskog iskustva koje se temelji na provjerenim činjenicama te mjesto gdje se osluškuje i cijeni mišljenje čitatelja, kazala je glavna urednica portala Martina Frka Milotić.

Nakon praktički čitavog kopnenog područja Kvarnera, Regionalna informativna mreža širi se i na kvarnerske otoke, prvenstveno otok Krk. Ovo značajno turističko, gospodarsko i kulturno područje našeg kraja, bogate povijesti i budućnosti pune potencijala dosad nije imalo adekvatnu zastupljenost u medijima. Upravo zbog toga pokrenut je portal bodulija.net, koji će ispuniti „digitalne sfere“ svakodnevnim vijestima o ljudima i događajima s Krka, ali i drugih kvarnerskih otoka.

– Bodulija.net je internetska adresa otoka Krka na kojoj će svaki Krčan pronaći najnovije informacije važne za svakodnevni život, a svaki furešt inspiraciju i razlog za otkrivanje Zlatnog otoka. Vijest, fotografija, reportaža, interview; domaće ča, fragmenti povijesti, zaboravljena i ponovo otkrivena mjesta, staze i plaže; pogled u prošlost i u budućnost, čvrsto u sadašnjosti, uvijek aktualan i dostupan u svakom trenutku. Bodulija.net rezultat je dugogodišnjeg novinarskog iskustva koje se temelji na provjerenim činjenicama te mjesto gdje se osluškuje i cijeni mišljenje čitatelja, kazala je glavna urednica portala Martina Frka Milotić.

Novinarka i urednica s dugogodišnjim iskustvom dosad je bila dio niza redakcija svih vrsta medija, od tiskanih do digitalnih, a svoje će znanje sada pretočiti u svježe i aktualne vijesti za Bodule i sve koji to tek planiraju postati.

– Ovo je ideja koja je dugo sazrijevala u meni, sve dok otočni korijeni nisu presudili i isprepleli se s novinarskim iskustvom. Ne samo na moje osobno zadovoljstvo, nego nadam se i od koristi i otočanima i svim zaljubljenicima u otok Krk, kazala je Frka Milotić.

Bodulija.net šesti je portal u Regionalnoj informativnoj mreži, koju čine još regionalni portali PodUckun.net koji već 11 godina pokriva područje Liburnije i istočne Istre, Torpedo.media koji je postao jedno od središnjih informativnih mjesta Rijeke i okolice, Tunera.info koja se etablirala kao najvažniji medij na području od Bakra do Senja. Dio mreže su i magazin drugačijih vijesti Lanterna.news te autentični riječki urbani portal Trend51.

error: Content is protected !!