Blagdanska koncertna čestitka Turističke zajednice Općine Omišalj

Bruno Mičetić jedan je od najpoznatijih jazz ali i rock glazbenika s naših prostora, brojne uspjehe ostvario je s rock sastavom „KEOPS“ i „Bruno Mičetić Sekstet“.

U ovo neizvjesno doba najljepše čestitke su one osobne i iskrene, od srca. Glazbena melodija uvijek dolazi iz srca stoga je Tz Općine Omišalj u blagdanskom duhu odlučila pokloniti vam jedinstveni virtualni koncert pod nazivom „Solo Jazz Guitar koncert“ istaknutog glazbenika Brune Mičetića.

Glazba nas oduvijek povezuje, stoga se povežite virtualno sutra 23.12.2020. s početkom u 20.00 sati s dragim članovima obitelji, prijateljima i susjedima iz sigurnosti svojih domova i uživajte u koncertu koji je snimljen u Njivicama kao dio božićne čestitke Turističke zajednice Općine Omišalj.

Link će biti dostupan putem službene Facebook stranice – Visit Omišalj & Njivice.

Bruno Mičetić jedan je od najpoznatijih jazz ali i rock glazbenika s naših prostora, brojne uspjehe ostvario je s rock sastavom „KEOPS“ i „Bruno Mičetić Sekstet“. Utemeljitelj je i osnivač projekta „Rab Jazz Festival“, koji se održava već treću godinu zaredom a na kojem su nastupila sve velika imena iz regije i Europe. „Bruno Mičetić Sekstet“ održao je koncert „Beauty Of Your Soul“  2017.-te godine u maloj dvorani Vatroslav Lisinski i snimio CD i DVD live izdanje koji je upravo objavljen u izdanju „Dallas Recordsa“.

“Osim koncerta, snimili smo božićnu i novogodišnju čestitku za sve zaljubljenike u Omišalj i Njivice. Uz divne vizure okićenih dijelova mjesta prisjetite se nezaboravnih uspomena koje ste stvarali zajedno s nama proteklih godina za vrijeme Mesopusta i nezaboravnih Stomorina na placi u Omišlju ili  šetajući Njivicama tokom Festivala sladoleda i prigodnih koncerta na mostu Ribarske obale”, poručuju iz TZ-a Općine Omišalj.

error: Content is protected !!