Blagdanska akcija Slatki otok vraća se u grad Krk

Sav prihod od ove jedinstvene akcije namijenjen je jedinom projektu Udruge, odnosno školovanju osnovnoškolaca bez očeva

Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijskim okolnostima, Humanitarna udruga Andrijana Gržetić, uoči Božića, priređuje 13. prodajnu izložbu kolača Slatki otok. Krčka Vela placa iznova će mirisat po domaćim kolačima, i to u petak, 23. prosinca 2022. godine, od 08.00 sati, pa sve dok kolača bude…

Podsjećamo, riječ je o akciji koja se provodi pod motom: Odaberi što želiš, plati koliko možeš, pomogni ako hoćeš! To znači da izložene slastice nemaju cijenu već posjetitelji izložbe za odabrano u kutiju postavljenu na štandu ubace onoliko novca koliko žele ili mogu darovati. Bit će tu kao i dosad brojnih autohtonih slastica poput pogača, orehnjača, imbriagona, štrudli, pita i kuglofa, a bitno je spomenuti kako će svi izloženi kolači biti svježi, ispečeni dan, čak i noć uoči izložbe.

Sav prihod od ove jedinstvene akcije namijenjen je jedinom projektu Udruge, odnosno školovanju osnovnoškolaca bez očeva, tj. za školarine u narednoj školskoj godini. Informacije radi, za tekuću školsku godinu dodijeljene su dvije školarine otočnim osnovcima koji su ostali bez očeva, i to svaka u jednokratnom iznosu od 4.000,00 kn.

Kolače će iznova donirati brojne otočanke i otočani, ali i udruge, društva i organizacije. Ako je još netko zainteresiran za doniranje kolača može se radi lakšeg provođenja akcije javiti organizatoru, i to putem Facebook profila Udruge.

Izvor: Grad Krk
Foto: FB
error: Content is protected !!