Battifiaca i drugi popularni pjevači objavili zajedničku novogodišnju pjesmu krčkog autora

Mario Lipovšek Battifiaca, Ksenija Erker, Ivana Marić, Jimmy (Neki to vole vruće), Amir Kazić Leo, Tina Kresnik (Parni valjak), Gordan Gregurović i Max Hozić snimili su pjesmu „Sretna nova godina“ krčkog tekstopisca Alena Orlića i skladatelja Ivana Mikulića

Vrijeme nakon Božića vrijeme je u kojem iščekujemo novu godinu te planiramo doček Nove godine koji uvijek nastojimo popratiti i glazbom koja podiže raspoloženje, a upravo jednu takvu pjesmu ovih su dana objavili popularni hrvatski pjevači Mario Lipovšek Battifiaca, Ksenija Erker, Ivana Marić, Jimmy (Neki to vole vruće), Amir Kazić Leo, Tina Kresnik (Parni valjak), Gordan Gregurović i Max Hozić. Riječ je o pjesmi „Sretna nova godina“ krčkoga tekstopisca Alena Orlića i skladatelja Ivana Mikulića koji su navedene pjevače okupili pod zajedničkim imenom Novogodišnjih 8.

Max Hozić u ovoj se pjesmi našao u dvostrukoj ulozi: kao jedan od pjevača i kao redatelj videospota. Max kaže da je veselje na snimanju spota bilo na vrhuncu, smijeha kao u priči, a sve se nastavilo i na afteru nakon snimanja zahvaljujući Ivani Marić koja ga je organizirala, a ističe i da je legendarna pjevačica Ksenija Erker oduševila sve prisutne svojim pozitivnom energijom i duhovitošću.

Divnu atmosferu na snimanju spota ističu i svi ostali pjevači, a Alen Orlić i Ivan Mikulić kažu da su sretni što su u svojoj novogodišnjoj pjesmi uspjeli okupiti tako kvalitetne i drage pjevače s kojima je bilo predivno raditi jer su svim srcem sudjelovali u stvaranju pjesme i videospota.

error: Content is protected !!