ANKETA Koje će udruge dobiti 200 tisuća kuna vrijednu potporu Marina Punat Grupe? Vi odlučujete!

“Žiteljima Općine Punat želimo prepustiti odabir projekata za koje smatraju da su od interesa za opće dobro, koji podižu kvalitetu života i rada mještana”, ističu iz Marina Punat Grupe

Završen je natječaj za dodjelu potpora za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro s područja Općine Punat, koji je za 2022. godinu raspisala Marina Punat Grupa. Za donacije udrugama Marina Punat Grupa u ovoj je godini predvidjela 200 tisuća kuna, a na raspisani natječaj pristigao je velik broj kvalitetnih projekata. Od njih čak 27, članovi komisije u sastavu Branko Karabaić, Lana Orlić Brozić i Josip Sindičić provjerili su koji projekti zadovoljavaju kriterije te time ulaze u konkurenciju za finalne dobitnike.

Komisija u sastavu Branko Karabaić, Lana Orlić Brozić i Josip Sindičić

Naime, žitelji Punta i Stare Baške putem javne ankete moći će izabrati tri programa, odnosno projekata od interesa za opće dobro s područja Općine Punat.

“Žiteljima Općine Punat želimo prepustiti odabir projekata za koje smatraju da su od interesa za opće dobro, koji podižu kvalitetu života i rada mještana”, ističu iz Marina Punat Grupe. U ovu svrhu pripremljena je anketa putem koje će mještani moći dati glas svojim favoritima.

“Potrebno je najkasnije do 7. 2. 2022. ispuniti anketu i dati svoj glas projektima koje smatrate najboljima. Glasovanje je tajno, a svaka osoba smije ispuniti anketu samo jednom. Projekti koji dobiju najviše glasova, a dok se ne ispuni planirani budžet od 200.000 kn, bit će izabrani za 2022. godinu. Ostalim prijavljenima želimo puno sreće u narednim godinama”, kažu iz Marina Punat Grupe.

Rezultati ankete će biti javno objavljeni na internetskim stranicama Marine Punat i u medijima najkasnije do 15. veljače 2022.

Anketa je dostupna OVDJE.

“Zahvaljujemo na vremenu koje će naši sumještani izdvojiti!”, kažu iz Marine Punat Grupe.

error: Content is protected !!